Önskemål om vaktpassen

Vi fortsätter att erbjuda medlemmar att ta med en familjemedlem som vaktkamrat även i år.

Familjemedlemmen kan då utföra arbetsplikten.

Men ha i minne att du som medlem då ansvarar för att fullt vaktpass om två personer genomförs.

Dock kommer jag försöka se till att nya medlemmar får gå sitt första vaktpass tillsammans med en erfaren medlem.

Jag vill också påminna om att det är varje medlems ansvarar för att själv ordna ersättare om man inte kan ta sitt pass efter att årets vaktlista publicerats.

Men fram till dess tar jag emot önskemål via mail om datum för vaktpass och/eller vem man vill ha som vaktkamrat (familjemedlem eller annan medlem).

Vid årsmötet beslutades också om att utöka vaktschemat så det kommer bli så att några medlemmar kommer behöva gå flera vaktpass än tidigare.

Är det någon som ”frivilligt” kan tänka sig att gå flera vaktpass tar jag gärna emot info även om det via mail.

Önskemål om vaktpassen behöver jag få in via mail innan den 1 april.

/Erland