Vaktlistan och bryggjobb!

Vaktlistan är snart klar!

Tiden för önskemål om vaktlistan är egentligen över men en sista påminnelse innan årets vaktlista publiceras.

De som inte hört av sig till mig ännu i år men vill gå vakt med en familjemedlem eller har något annat önskemål om vakten, ni får några dagar till på er att inkomma med önskemål till mig via mail (erland.almqvist@telia.com).

Det är ju också så att vi kommer ha en utökad vaktlista detta år vilket innebär att en del av er kommer behöva gå två vaktpass i år.

Tänker att vi gör detta så att vi börjar med låga medlemsnummer i år och nästa år tittar vi djupare i medlemsmatrikeln efter högre medlemsnummer.

Bryggjobb innan sjösättningen!

Isen och vädret har ställt till det lite extra i vinter med våra bryggor.

Bryggorna har klarat sig rätt bra som det ser ut nu men akterstolparna har isen lyft upp så vi behöver slå ner de flesta av dem en god bit innan sjösättningen.

Vi kommer troligen behöva jobba mer än de två dagar som är upptagna som arbetsdagar i årsplanen.

Vi söker därför några medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till med dessa aktiviteter.

Ni som har möjlighet kontakta mig via mail eller telefon så får vi se vad vi kan göra och när.

Det går åt ca: 8 personer vid varje arbetspass.

Jag kan tänka mig att vi skulle kunna jobba både vardag och helg om vi får ihop tillräckligt med medlemmar.

/Erland